Beatrice klobuk prodala za 93 tisoč €

Foto: Žurnal24 Beatrice je ves izkupiček od prodaje klobuka namenila dobrodelnima organizacijam
Slavni klobuk princese Beatrice, ki ga je nosila na poroki svojega bratranca princa Williama, je bil na spletni dražbi na eBayu prodan za kar 132 tisoč ameriških dolarjev (približno 93 tisoč evrov).
Oglej si celoten članek

Princesa Beatrice je popularni klobuk, ki ga je izdelal kreator Philip Treacy, pred slabima dvema tednoma ponudila na dražbi. Klobuk je že v prvih dneh dosegel neverjetno ceno, včeraj, ko se je spletna dražba zaključila, pa je bil prodan za neverjetnih 132 tisoč ameriških dolarjev (približno 93 tisoč evrov). Kdo je kupec, ki je zanj odštel toliko denarja, ni znano.

 

Rožnata kreacija, za katero nekateri pravijo, da je grda, spet drugi pa so prepričani, da je pravo umetniško delo, je celo dobila svojo Facebook stran. Trenutno šteje več kot 143 tisoč oboževalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.