Beatricin klobuk v dobre namene

Foto: Žurnal24 Princesa Beatrice (desno) je s svojim klobukom požela ogromno pozornosti.(Foto:
Klobuk, ki ga je na kraljevi poroki nosila princesa Beatrice, bo kmalu na voljo najboljšemu ponudniku. Princesa ga bo namreč dala na eBay, ves izkupiček pa namenila dobrodelnim organizacijam.
Oglej si celoten članek

Klobuk, ki ga je nosila princesa Beatrice na poroki princa Williamom in Kate Middleton, je lahko za pravo ceno tudi vaš.

Princesa ga bo namreč dala na eBay, ves izkupiček pa bo šel Unicefu in dobrodelni organizaciji Otroci v krizi (Children in Crisis). Novico je v oddaji The Oprah Winfrey show razkrila njena mati, vojvodinja Sarah Ferguson.

Ekstravaganten klobuk, s katerim je princesa požela ogromno pozornosti, je delo priznanega londonskega klobučarja Philipa Treacyja. Z njim je princesa požela ogromno pozornosti.

Za kreacije omenjenega klobučarja je sicer potrebno odšteti tudi po tri tisoč evrov in več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.