Beckham bo šel med igralce

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angleški nogometni superzvezdnik David Beckham bo v naslednjih dneh gostoval v Peckhamu, kjer so snemali kultno humoristično serijo Samo bedaki in konji (Only Fools and Horses).
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan angleške reprezentance se bo bratoma Trotter – Del Boyu in Rodneyju – na klepetu pridružil v kavarnici v Peckhamu v južnem delu Londona.

Oddajo z nekdanjim zvezdnikom Manchester Uniteda in Reala Madrida bo BBC predvajal 21. marca v sklopu dobrodelnega konca tedna z zbiranjem sredstev za manj premožne ljudi v Združenem kraljestvu in po vsem svetu.

Samo bedake in konje je BBC v sedmih serijah predvajal med letoma 1981 in 1991, s posebnimi božičnimi oddajami vse do leta 2003. Na vrhuncu priljubljenosti je serijo gledala kar tretjina Britancev, priljubljena pa je bila tudi v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.