Beckham pokazal najnovejšo tetovažo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nogometaš David Beckham je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo svoje najnovejše tetovaže. Nad ključnico si je dal vtetovirati ime svoje prve hčerke Harper Seven.
Oglej si celoten članek

Edina hči Davida Beckhama je na nogometaševem telesu našla posebno mesto. Šestintridesetletni zvezdnik si je ime Harper Seven dal vtetovirati nad podobo Jezusa, ki ga nosijo trije angeli, ki simbolizirajo njegove sinove Brooklyna, Romea in Cruza.

Pred kratkim pa je Victoria na svojem Twitter profilu objavila še eno fotografijo skoraj mesec dni stare hčerke. Zakonca sta na svojo prvo hči zelo ponosna, zato jo ob vsaki priložnosti kažeta svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.