Beckham Ramsayja pustil na cedilu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Upokojeni nogometaš David Beckham se umika od skupnega projekta s slavnim kuharskim mojstrom Gordonom Ramsayjem.
Oglej si celoten članek

David Beckham in Gordon Ramsay bi morala skupaj v Londonu odpreti gostišče z mediteransko hrano, vendar se je upokojeni nogometaš premislil. Zaradi različnih pogledov s slavnim kuharjem, ki je tudi njegov najboljši prijatelj, ne bo vložil denarja v projekt.

"Morda sta najboljša prijatelja, sta pa oba tudi zelo pretkana podjetnika in si oba želita drugačnih stvari. Becks je bil pripravljen vložiti denar in si ogledal prostore. Potem sta se dolgo časa pogovarjala in se odločila, da pri tem projektu ne bosta sodelovala," je povedal vir.

Restavracija, ki se imenuje Union Street Cafe, je že pred odprtjem pritegnila veliko pozornosti gostov, ki so si poskušali rezervirati mizo prek spletne strani. V pol ure so prejeli kar 1.200 rezervacij.

David ima sicer večjo željo po odprtju tradicionalne restavracije, imenovane Pie-and-mash, ki izvira iz Londona, in si želi ustanoviti verigo restavracij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.