Beckhama toži bosanska prostitutka

Foto: Žurnal24 Irma Nici
Irma Nici je proti slavnemu nogometašu Davidu Beckhamu vložila tožbo.
Oglej si celoten članek

Prostitutka pravi, da jo je nogometaš tudi
fizično ranil. (Foto: YouTube)

26-letna prostitutka slavnega nogometaša obtožuje, da jo je fizično in čustveno ranil. Pravi tudi, da so jo njegovi ljudje nadlegovali, tako da je morala v bolnišnico. Tožbo je vložila na vrhovnem sodišču v Los Angelesu.

"Beckham je kriv za vse. Kalifornijski zakon ne dopušča javnim osebam, kot je on, da omejujejo svobodo govora. Mogoče ne živi dovolj časa v Los Angelesu, da bi se naučil, kako dragocene so tukaj naše pravice, da govorimo resnico medijem," je povedal njen odvetnik Paul Rolf Jensen.

"Zgodba o Beckhamu in prostitutki je čista laž. Obtožbe zanikamo," je povedal njegov odvetnik.

Njena tožba prihaja nekaj dni za njegovo. Nogometaš jo je tožil, ker je trdila, da je z njo spolno občeval, toži pa tudi revijo, ki je objavila njene trditve.

Medtem se Beckham otepa nove tožbe, da je varal svojo ženo Victorio. Tokrat se je oglasila Shery Shabani, ki je v ločitvenem postopku od svojega moža navedla nogometaševo ime.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.