Beckhama varujejo trije angeli

Foto: Žurnal24 David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham Foto: Žurnal24 David Beckham
Nogometaš David Beckham si je na prsi dal vtetovirati novo tetovažo, ki ima prav poseben pomen.
Oglej si celoten članek

Z novo tetovažo, ki prekriva večino njegovih prsi, se je nogometaš pohvalil na svojem profilu na Facebooku. Tetovaža, na kateri so Jezus in trije angeli, je nastala pred tremi meseci. David pravi, da tetovaže nikoli ne načrtuje vnaprej, večinoma je tako, da mu ideja enostavno pade v glavo in si to zaželi na svojem telesu. Do zdaj ima 19 tetovaž, vsaka pa po njegovem predstavlja določene spomine.

"Včasih ne znam pojasniti, kako se počutim in na kaj mislim, ko si dam delati tetovažo. Tole zadnjo je delal Mark Mahoney, ki je zagotovo najboljši. Angeli so dečki, moja zamisel pa je ta, da bodo tudi moji dečki nekoč tako skrbeli zame," je pojasnil.

A njegovi ženi Victorii najnovejša tetovaža, ki jo je umetnik ustvarjal dvanajst ur, ni všeč. Želela si je namreč, da bi imel prsi neposlikane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.