Beckhamov nečak v smrtni nevarnosti

Foto: Reuters
Foto: Reuters
David Beckham se boji za svojega nečaka.
Oglej si celoten članek

Sestra nogometaša Davida Beckhama, 41-letna Lynne, je tik pred novim letom v Londonu rodila sinčka. Družinica pa se rojstva ne more brezskrbno veseliti, saj je deček bolan.

Malček ima namreč hude težave z dihanjem, saj so njegove dihalne poti zožene. Kot poročajo, je njegovo stanje kritično. "Že od rojstva se bojuje za življenje. Smo v velikih skrbeh,“ je za medije povedal otrokov oče Kevin Briggs. Malega pacienta naj bi premestili v neko drugo bolnišnico, kjer ga čaka operacija.

David in Victoria sta z družino praznike preživela na Maldivih. Slavni športnik se na nečakovo stanje še ni odzval, mediji pa poročajo, da je s sestro ves čas v stiku.

.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.