Beckinghamova palača naprodaj

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
David in Victoria Beckham, ki vedno več časa preživita čez lužo v Los Angelesu, naj bi prodajala svoj znameniti domek, ki mu Britanci pravijo kar Beckinghamova palača.
Oglej si celoten članek

Parček se je za prodajo znamenitega dvorca odločil, ker se hoče za stalno naseliti v Ameriki, natančneje v Los Angelesu. Victoria in David sta namreč nad mestom več kot navdušena, zato si bosta dom ustvarila tam.

 

"Ne vidita se več v Londonu. Rada se vračata v Anglijo, a nočeta več živeti tam. Tudi otroci so navdušeni nad Ameriko in govorijo z ameriškim naglasom," je razkril njun bližnji prijatelj.

 

Palača je prevelika

Dodaten razlog za prodajo Beckinghamove palače naj bi bil tudi ta, da tako velik dom zahteva veliko pozornosti in vlaganja. "Victoria in Becks imata manjšo farmo z majhnimi živalmi, notranji in zunanji bazen ... Vilo imata tudi v Franciji, kjer preživijo veliko časa, zato je Beckinghamova palača večinoma prazna."

 

Vir je še dodal, da si bosta zakonca raje kupila razkošno stanovanje v središču Londona, ki bo služilo njihovim občasnim prihodom v mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.