Bela je nova črna

Foto: Imaxtree Blumarine Foto: Imaxtree Blumarine Foto: Imaxtree Chloe Foto: Imaxtree Chloe Foto: Imaxtree Chloe Foto: Imaxtree Fendi Foto: Imaxtree Gucci Foto: Imaxtree Hermes Foto: Imaxtree Krizia Foto: Imaxtree Moschino Foto: Imaxtree Pucci Foto: Imaxtree Sportmax Foto: Imaxtree Sportmax Foto: Imaxtree Louis Vuitton Foto: Imaxtree Louis Vuitton
Letošnje pomladi in poletja skoraj ne boste mogli preživeti, če garderobe ne boste osvežili z vsaj enim belim kosom.
Oglej si celoten članek

Modne prodajalne so že polne novih kolekcij in prav vse vsebujejo vsaj nekaj belih kosov. In če so vas do sedaj beli kosi dolgočasili ali pa če so bili ti rezervirani le za poletna morska potepanja, jih boste letos z veseljem nosili tudi v službo, na zabavo in za vsakodnevne priložnosti.

Belina nas bo navduševala z materiali in igro krojev – od enostavnih minimalističnih krojev in športne elegance do zapeljivih prosojnih oblek in origami ekstravagance, pa tudi z neskončno možnostjo kombiniranja. Čeprav boste najbolj trendovski, če jo boste postavili v prvi plan in druge barve kombinirali le minimalno, pa ne boste zgrešili niti, če jo boste popestrili z najljubšimi barvami in vzorci.

Kako so si belo zamislili modni oblikovalci, poglejte v galeriji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.