Bella je dobila tekmico

Foto: Žurnal24 Bella se bo morala za Edwarda pošteno boriti. (Foto: Flynet/JLP)
Kristen Stewart bo morala nabrusiti svoje kremplje. Igralka bo namreč v novem filmu o sagi Somrak dobila tekmico.
Oglej si celoten članek

Stewartova in Myanna Buring se bosta v četrtem filmu o slavnih vampirjih borili za naklonjenost Edwarda Culllena, ki ga igra Robert Pattinson. Burinogova bo zaigrala Tanyo, članico vampirjev iz klana Denali. Ta naj bi bila enkrat že zaljubljena v Edwarda, ki pa je svetlolasko zavrnil. Ustvarjalci filma zagotavljajo, da bo Tayna ljubezen med Edwardom in Bello postavila na preizkušnjo, obeta pa se menda tudi prvi seks med zaljubljencema.

V Jutranji zarji, ki jo bodo posneli v dveh delih, bo Tanyjino sestro Kate zaigrala Casey LaBow. Nova člana igralske zasedbe sta tudi Mia Maestro in Christian Camargo. Prvi del Jutranje zarje bo v kinematografe prišel novembra 2011, drugi del pa novembra 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.