Ben Affleck in Jennifer Garner potrdila ločitev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Govorice, da se Ben Affleck in Jennifer Garner ločujeta, so bile resnične. Par jih je namreč potrdil.
Oglej si celoten članek

Dan po deseti obletnici poroke sta Jennifer Garner in Ben Affleck razglasila, da se ločujeta. "Po temeljitem premisleku sva sprejela težko odločitev, da se razhajava,“ sta sporočila zvezdnika in dodala, da ostajata v prijateljskih odnosih ter da sta se zavezala, da bosta skupaj vzgajala otroke. "Prosiva, da v teh težkih časih spoštujete njihovo zasebnost,“ sta še poudarila.

Slavna zvezdnika sta najela mediatorje, ki jima pomagajo pri razdelitvi premoženja in vprašanjih glede skrbništva.

Da v zakonu slavnega para škripa, je prvi razkril portal Radaronline, ki je opazil, da Affleck na Jenniferin rojstni dan ni nosil poročnega prstana.

Par, ki ima tri otroke, 9-letno Violet, 6-letno Seraphino in 2-letnega Samuela, razlog za ločitev ni razkril. Kot poročajo mediji, naj bi Jennifer striptizeta posvarila, da jo vara, veliko pa se je govorilo tudi o Benovi domnevni zasvojenosti z igrami na srečo. nekateri pa pravijo, da je za konec kriva igralčeva obsedenost z delom.

Preračunljiva Jennifer

Affleck naj bi ženo prosil, da ločitev razglasi pred deseto obletnico poroke, a je to zavrnila. Imela je dober razlog, saj datum vpliva na vsoto, ki ji ga bo moral izplačati nekdanji mož.

"Zakon, ki traja deset let, po kalifornijski zakonodaji velja za dolgoletni zakon, kar pomeni, da bo sodišče verjetno odločilo, da bo Jennifer od Afflecka vse življenje zase prejemala preživnino. Če bi zakon trajal devet let, pa bi denar prejemala le slabih pet let,“ je razložila odvetnica Laura Wasser.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:39 1. Julij 2015.

    Ni mi všeč, da se vedno omenja 'preračunljivo žensko'. Saj je iz članka razvidno, da je najprej mož predlagal, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.