Ben Affleck nezaželen na premieri novega Bonda

Foto: Profimedia
Ne boste verjeli, kaj je razlog …
Oglej si celoten članek

Si mislite, da je lahko nekdo preveč slaven? Ben Affleck namreč ni dobrodošel na rdeči preprogi novega Jamesa Bonda No Time to Die, v katerem igra njegova nova partnerka Ana De Armas. Za igralko je to največja odskočna deska v karieri, ki pa je ne bo mogla obeležiti s svojim srčnim izbrancem. 

Foto: Profimedia ben affleck, ana de armas

Razlog? Producenti filma menijo, da je Affleck enostavno preveč slaven in da bi par ukradel vso pozornost, zasenčil premiero ter glavnega igralca, 52-letnega Daniela Craiga, če bi ga lepa 32-letna kubanka pripeljala na rdečo preprogo. Ana in 47-letni Ben sta zadnje mesece namreč glavna tarča paparacev, s svojim  igrivim in malce kontroverznim odnosom pa še dodatno privabljata medijsko pozornost, česar si ustvarjalci novega Bonda na premieri ne želijo.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.