Pojavile so se zaskrbljujoče fotografije

Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck
Oskarjevec v težavah?
Oglej si celoten članek

Igralec Ben Affleck se že leta bori z odvisnostjo od alkohola. Že večkrat se je zdravil na kliniki za premagovanje odvisnosti, njegovo zadnje zdravljenje naj bi bilo zelo uspešno.

Sedaj pa so se pojavile fotografije, ki so vzbujajo skrb. Igralca so v objemu neznane svetlolaske ujeli med zapuščanjem nekega budističnega centra. Gala poroča, da je Afflecka, ki je bil prešerne volje, zaneslo, ko se je mladenka, na katero se je opiral, umaknila. Je spet pregloboko pogledal v kozarec?

Affleck je marca letos sporočil, da se mora soočiti s svojimi težavami in da bo šel na zdravljenje od odvisnosti od alkohola. Njegovi prijatelji so povedali, da je zdravljenje obrodilo sadove. "S to boleznijo se bo boril do konca življenja. Na ta boj se sedaj osredotoča,“ je povedal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.