Ben Affleck se je Jennifer Garner opravičil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ben Affleck se je ženi opravičil, a ne za razmerje z varuško.
Oglej si celoten članek

Govorice, da naj bi se hollywoodski zvezdnik Ben Affleck zabaval z varuško svojih otrok Christine Ouzounian, so odjeknile kmalu po naznanilu, da se igralec ločuje od Jennifer Garner.

Kot poročajo mediji, se je Affleck, ki razmerja sicer nikoli ni priznal, Jennifer opravičil, a ne za afero. Žene namreč ni prevaral, saj sta se s Christine zbližala šele po tem, ko sta se razšla. Ben naj bi med dveurno terapijo za razmerje prevzel odgovornost in se Jennifer opravičil za ponesrečen potek dogodkov. Garnerjeva se je namreč zaradi medijskega poročanja počutila osramočeno.

Ben naj bi tudi poudaril, da se je pri Christine le razjokal in da z njo nikoli ni načrtoval zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.