Ben Affleck sovraži Domovino

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriški igralec Ben Affleck je priznal, da naravnost sovraži priljubljeno serijo Domovina, ker bi jo prvotno moral režirati prav on.
Oglej si celoten članek

Ben Affleck je razkril, da preprosto ne more gledati vedno bolj priljubljene serije Domovina, ker bi jo moral prvotno režirati on, a je bil prisiljen zavrniti ponudbo. Igralec je razložil, da se je tako odločil, ker želi preživljati več časa z družino, predvsem zato, ker žena Jennifer Garner trenutno snema film. Zakonca sta namreč dogovorjena, da zavoljo otrok ne bosta snemala istočasno. "Bil sem prepričan, da serija ne bo uspešna. Zdaj pa jo sovražim, še nikoli je nisem gledal," je za The Hollywood Reporter povedal Ben.

Zvezdnik je tako že sklenil, da enake napake ne bo storil še enkrat in bo naslednjo priložnost zagrabil z obema rokama. "Naslednjo sezono hočem režirati 14 pilotov!" je odločen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.