Ben Affleck: Ta flirt je dvignil veliko prahu

Foto: Profimedia Shauna Sexton Foto: Profimedia Shauna Sexton Foto: Profimedia Shauna Sexton Foto: Profimedia Shauna Sexton
Zvezdnika so v objektiv ujeli paparaci.
Oglej si celoten članek

Ben Affleck je spet samski, pišejo mediji. S producentko Lindsay Shookus je bil več kot eno leto v zvezi, sedaj pa se dobiva s seksi 22-letnim modelom Shauno Sexton. Novi parček so na zmenku ujeli paparaci.

Konec Benove zveze s svetlolaso Lindsay je sicer veliko presenečenje. Govorilo se je namreč, da bi parček že zdavnaj stopil pred oltar, če bi Benova žena Jennifer Garner podpisala ločitvene dokumente. Ta s podpisom odlaša … Zakaj možu nagaja, lahko preberete TUKAJ.

Zveza med 45-letnikom in Shookus naj bi se sicer skrhala tudi zaradi Garner, ki se je menda vmešavala v zvezdnikovo novo razmerje, poleg tega pa je par vodil zvezo na daljavo. Ben živi v Los Angelesu, Lindsay pa v New Yorku. »Trudila sta se, a je bila razdalja prevelika,« je povedal vir.

Med Benom in Lindsay sicer ni hude krvi, saj sta se razšla sporazumno in ostajata v prijateljskih odnosih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.