Ben Affleck: Te vroče posnetke svoje nove ljubezni bo težko gledal

Foto: Profimedia Ana de Armas Foto: Profimedia Ana de Armas Foto: Profimedia Ana de Armas Foto: Profimedia Ana de Armas Foto: Profimedia Ana de Armas Foto: Profimedia Ana de Armas
Ana de Armas v filmu Wasp Network  v objemu Wagnerja Moure.
Oglej si celoten članek

Oskarjevec Ben Affleck je do ušes zaljubljen v 16 let mlajšo Kubanko Ano de Armas, ki v Hollywoodu postaja vse bolj zaželen obraz. Med drugim je tudi novo Bondovo dekle.

Igralca, ki sta se skupaj izolirala v njegovi vili v Los Angelesu, sta se sicer spoznala med snemanjem drame Deep Water, v katerem igrata zakonca.

Še pred tem filmom pa je Ana blestela v filmu Wasp Network o kubanskih političnih zapornikih v ZDA, ki je lani premiero doživel na beneškem filmskem festivalu. 31-letna lepotica je morala za to vlogo pozabiti na sramežljivost … Nekaj vročih posnetkov si lahko ogledate v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:40 11. April 2020.

    Tak je!

  • 18:26 11. April 2020.

    Baba mora met take niplne, da lahko ključ od zidance gor ubesš...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.