Bena Afflecka ločitev zaznamovala

Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck Foto: Profimedia ben affleck
Za Benom Affleckom je prvi nastop po uradni potrditvi, da se z ženo Jennifer Garner ločujeta.
Oglej si celoten članek

Jennifer Garner in Ben Affleck sta takoj, ko sta svetu razglasila, da se ločujeta, z otroki zbežala na Bahame, saj sta se želela izogniti medijskemu poročanju o njunem družinskem življenju. Vsi pa so vedeli, da se bo moral Ben zelo kmalu soočiti s sedmo silo.

Včeraj se je igralec udeležil konvencije Comic-Con v San Diegu, kjer je predstavljal svoj novi film  Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Zvezdniki, ki se udeležujejo konvencije, so ponavadi sproščeni in se z veseljem posvetijo svojim oboževalcem, Benu pa letos - razumljivo - ni bilo do tega.

Kot poročajo, je na hitro pomahal fanom, drugo roko, na kateri se še vedno sveti poročni prstan, pa je skrival v žepu. Tudi odgovarjanje na vprašanja mu včeraj ni šlo najbolje od rok. Medtem ko je Henry Cavill, ki v filmu igra Supermana, navdušeno razlagal o snemanju, je Ben mrko gledal predse, njegovi redki nasmeški pa so bili zaigrani, pravijo očividci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.