Benčkova na kritike znanega novinarja: "To je nivo zlobnih punčk"

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Pristno ali ne?
Oglej si celoten članek

Naša spletna vplivnica, podjetnica in pisateljica Katarina Benček je prejšnji teden objavila fotografijo, ki je v oči padla tudi znanemu avtomobilističnemu novinarju, fotografu in vplivnežu Saši Kapetnoviću. Kot poznavalec avtomobilizma in fotografije se namreč čudi, kako se je naročnik lahko zadovoljil s tovrstno fotografijo. 

Foto: Instagram Katarina Benček

"Lej, stara, bova sparkirala tlelele na njivi, jaz bom zakuril tri hlode, ti se pa v petkah in dolgih štumfih sprehodi po blatu in nama natoči deci srebrne radgonske. Pa pustimo njo in njega, pač ustvarjata tako vsebino. Ne razumem, kako se lahko naročnik zadovolji s tako vsebino. Kdo je tisti, ki tako fotko potrdi in reče 'kako dobro, kako pristno'," se je na Instagramu spraševal Kapetanović, ki ustvarja tudi priljubljeno spletno stran in vloge Atmosferci. 

Katarina Benček je za zurnal24.si odkrito povedala, da jo je poteza novinarja in vplivneža presenetila: "Po pravici povedano, ne bi nikdar pričakovala take objave nekega moškega. Zame osebno je to nivo 'zlobnih punčk iz osnovne šole'. Krik po pozornosti bi to imenovala. Celotno zadevo sva z Markom vzela kot dober znak, očitno že nekaj delava prav, da se nekateri počutijo ogrožene v svoji branži. Oglaševanje je zelo živa zadeva, v zgodovini marketinga smo videli že marsikaj. Predlagam 'samooklicanemu marketinškemu guruju', da se malček poduči o tej temi, če bi bil sam tako dober, bi mu šle številke v prid, tukaj ciljam predvsem na število sledilcev ter oglede njegovih vsebin. Namen vsakega oglasa je pritegniti pozornost, to pa lahko naredimo na več načinov. Na mojem profilu klasičnega oglaševanje ne boste našli. Vedno se potrudim, da je zadeva predstavljena na drugačen a zanimiv način, ravno zato, da v ljudeh vzbudim neka čustva. To je ključ dobrega marketinga. Sama imam redne naročnike, s katerimi se super razumemo, če kdaj pride do nesoglasja, to tudi hitro rešimo. Lepa beseda, vedo lepo mesto najde."

Na Katarinino stran pa se je postavila tudi direktorica podjetja, za katerega sta s partnerjem Markom posnela omenjeno fotografijo, ki je Saši odgovorila na Instagramu. 

Kapetnović te teme ne želi več komentirati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 09:04 24. December 2021.

    stara pravi, da dobra besedno vedno mesto najde. lohk bi pa še za vejice poskrbela, da bi ble na pravem …

  • 00:00 24. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 14:43 23. December 2021.

    Skrajno primitivna objava ! Kdo pa hodi tako oblečen sredi njive ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.