Benetke v Londonu

Foto: Žurnal24 Most vzdihljajev in zapori Foto: Žurnal24 Doževa palača Foto: Žurnal24 Trg sv. Marka Foto: Žurnal24 Most Rialto Foto: Žurnal24 Cerkev sv. odrešenika (Chiesa del Santissimo Redentore) Foto: Žurnal24 Most vzdihljajev in zapori Foto: Žurnal24 Vhod v Canal Grande Foto: Žurnal24 Riva Degli Schiavoni Foto: Žurnal24 Dogana Foto: Žurnal24 Canal Grande
Italijanski mojster vedut Canaletto je najraje slikal rodne Benetke. Razstava Canaletto in njegovi tekmeci je v Londonu na ogled do 16. januarja, glavne pa so seveda Benetke, prepoznavne tudi danes.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.