Benicio Del Toro omrežil Srbkinjo

Foto: Žurnal24 Benicio je od Katarine starejši 12 let. (Foto: Flynet/PIXSELL)
Srbski mediji poročajo, da se je njihova igralka Katarina Radivojević ljubezensko zapletla s hollywoodskim igralcem Beniciem Del Torom.
Oglej si celoten članek

Benicio Del Toro in Katarina Radivojević sta se spoznala pred dvema letoma, ko je ona igrala v predstavi In Painkillers, poročajo srbski mediji. Takrat sta si izmenjala telefonski številki, Benicio pa je Katarini obljubil, da ji bo pomagal pri njeni filmski karieri. Priskrbel ji je agencijo, ki naj bi ji zagotovila boljše filmske vloge.

 

Zaradi Katarine pustil Kimberly

In čeprav se poznata že dve leti, naj bi se ljubezensko zapletla šele nedavno. Zbližala sta se na snemanju v Londonu, kar naj bi za srbske medije potrdila Katarinina sestra Jasna, saj je 32-letna igralka trenutno v Ameriki.

 

Štiriinštiridesetletni Del Toro se je pred kratkim sicer zapletel s Kimberly Stewart, hčerko rockerja Roda Stewarta, s katero zdaj pričakujeta otroka. A Benicio pravi, da se s Kimberly ne bo poročil, srbski mediji pa že namigujejo, da je razlog za to njihova Katarina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.