Benjamin je tista skrivnost

Foto: Žurnal24 Gisele in Tom na sprehodu s Tomovim prvim sinom Johnom. (Foto: WP)
Brazilska manekenka Gisele Bundchen in ameriški športnik Tom Brady sta po deset dneh končno poimenovala njunega prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Benjamin je ime, ki sta si ga izbrala Gisele in Tom. Gisele je ime sina javnosti sporočila kar prek spletne strani. Tom je pred tem dejal, da bi sina rad poimenoval z imenom, ki bi ga brez težav izgovarjal. Menda pa je Gisele dva dni pred porodom že izbrala ime, a si je premislila, ker ji ime po porodu ni bilo več všeč.

 

Gisele je v sporočilu zapisala še, da je to zanjo zelo posebno obdobje v življenju. „Benjamin je blagoslov in ne bi mogla biti bolj srečna,“ je dejala Gisele.

 

Ime Benjamin pa bo najverjetneje všeč tudi njegovemu polbratu, Tomovemu sinu Johnu iz zakona z Bridget Moynahan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.