Berlusconi se je ogrel za Naomi

Foto: Žurnal24 Italijanski premier se je ogrel za temnopolto manekenko. (Foto: Reuters)
Italijanski premier Silvio Berlusconi, ki je znan po svoji ljubezni do lepotic, je menda oko vrgel tudi na manekenko Naomi Campbell.
Oglej si celoten članek

Žena bivšega britanskega premierja Gordona Browna je v nedavnem pogovoru za britanski Daily Mail izjavila, da je italijanskega premierja Silvia Berlusconija zasačila, ko je na uradni večerji spraševal za telefonsko številko znane manekenke Naomi Campbell.

Znano je, da se je Naomi Campbell leta 2009 med vrhom skupine G-20 v Londonu udeležila uradnega banketa z Brownom, Berlusconijem in drugimi svetovnimi voditelji. Ali je Berlusconi, ki je že od nekdaj znan po svojem zanimanju za lepe ženske, dobil manekenkino številko, ni znano, je pa trenutno v zelo neprijetnem položaju, saj je obtožen plačevanja za spolne odnose z mladoletnim dekletom in zlorabe položaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.