Berlusconijeva maščoba na ogled

Foto: Žurnal24 Milo so si obiskovalci lahko ogledali tudi na umetniški razstavi. (Foto: Reuters
V muzeju v Švici so na ogled postavili milo, ki je narejeno iz maščobe samega italijanskega premierja Silvia Berlusconija.
Oglej si celoten članek

Pred šestimi leti je Silvio Berlusconi šel na liposukcijo v švicarsko kliniko. Njegovo maščobo, ki so mu jo izsesali iz telesa, pa je zdaj uporabil švicarski umetnik Gianni Motti in ustvaril milo.

Motti je do maščobe prišel prek dobavitelja, ki dela na kliniki za estetsko kirurgijo. Milo, ki ga je oblikoval, je enake velikosti in oblike kot običajna mila, že leta 2005 pa ga je kupil eden od Berlusconijevih oboževalcev. Zdaj je je milo posodil muzeju, kjer bo na ogled do konca novembra.

Čeprav iz klinike avtentičnosti izdelka niso potrdili, se obiskovalci v muzeju gnetejo, da bi videli nenavadni izdelek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.