Bernarda Žarn: "Ni potrebe po ljubosumju"

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Nikoli ni silila v ospredje, a je stalnica TV zaslonov že več kot deset let.
Oglej si celoten članek

Bernarda Žarn, Berni, je stalnica TV zaslonov že več kot desetletje. Počasi, a vstrajno se je vsidrala v srca gledalcev, kar s tem iskrenim nasmeškom res ni bilo težko. Med letoma 2007 in 2012 je vodila oddajo Prvi in drugi, nato do leta 2014 oddajo Dobra ura, od leta 2015 pa je suverena v vlogi voditeljice priljubljene oddaje Vikend paket. Je ena redkih estradnic, ki jo verjetno vsi obožujemo. V čem je njena skrivnost, da različne oddaje vodi že dekado, na kar so lahko ljubosumne številne voditeljice: "Ne znam povedati, razen tega, da rada to počnem in sem hvaležna za ekipo, s katero delam. Za Jožeta ( Robežnik, sovoditelj op. a.) … Mislim, da ni potrebe po nobenem ljubosumju, ker je vsak uspešen na svojem področju, vsak zna nekaj, kar drug ne zna in vsi se lahko drug od drugega kaj naučimo. Ko pridem v službo in srečam vratarja Andreja, sem vedno fascinirana, koliko stvari ve in zna ter kako širok in globok človek je."

Tudi dejstvo, da se Berni, ki ima 41 let, sploh ne stara, verjetno šteje v njen prid. "Mislim, da se bom znala starati dostojanstveno oziroma tako, kot je rekla Manca Košir, da so vse gube zemljevid naših življenj, tudi, če je malo več rek," pravi s svojim značilnim nalezljivim nasmeškom. . 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:09 30. April 2018.

    Bernarda Žarn je prava pozitivka , oseba ,ki nas spravlja v dobro voljo . Bravo Bernarda .

  • 08:01 30. April 2018.

    Ana,si pa vStrajna glede svojih zmazkov.Kapo dol uredniku,da vsakodnevno objavlja tvoje iztrebke.Drugace ne morem reci tvojim zmazkom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.