Besede, ki ga bodo takoj pripeljale do vrhunca

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Kako moškega v hipu pripeljati do orgazma?
Oglej si celoten članek

Nekateri moški med seksom potrebujejo več časa, da doživijo orgazem, ali pa izliv zadržujejo, da bi njihova ljubimka lahko dalj časa uživala v penetraciji. Resnica pa je, da je predolg seks lahko za žensko neprijeten in tudi boleč. Tudi ukaz, naj mu vendarle čim prej "pride“, ne bo pomagal, a obstajali naj bi čudežni stavki, ki moške takoj katapultirajo do orgazma.

O tej temi so razpravljali na strani Reddit in največ moških je povedalo, da so zelo hitro prišli do orgazma, če jim je ženska rekla, naj ne prenehajo oziroma da še ne smejo doživeti orgazma. Nekateri pa so dejali, da jih je najbolj vzburilo, ko so slišali stavek: "Želim, da ti pride v meni.“

Skratka, med seksom ne smete molčati. Preizkusite, kateri stavki na vašem moškem delujejo in kateri ne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.