Besedne cvetke znanih Slovencev

Foto: Suzana Kos Slovenija 22.09.13, portoroz, izbor za miss universe 2013, zmagala Nina Đurđevic Foto: Boštjan Tacol Eva Irgl Foto: Youtube Suzana Zekovič Foto: Youtube Marko Štrovs Foto: Saša Despot teden mode fashion week Nataša Pinoza Foto: mediaspeed Alma Brdžanovič Foto: Saša Despot Seja vlade karl erjavec Foto: Mediaspeed.net Sebastjan Cimerotič Foto: Žurnal24 Lucienne Lončina Foto: Saša Despot Slovenija 20.05.2013, Branko Grims, seja odbora DZ za pravosodje, na kateri so o
Čeprav je Slovenija majhna dežela, imamo veliko znanih obrazov, ki nas redno zasipavajao s takšnimi in drugačnimi izjavami. Tokrat smo izbrskali takšne, s katerimi so se precej osmešili.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:36 9. November 2013.

    Ampak Marko Štrovs je čisto prav in po pravici povedal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.