Beth Ditto napadla natakarja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka skupine Gossip je bila aretirana, potem ko se je spravila na natakarja in ga brcnila v mednožje.
Oglej si celoten članek

Beth Ditto se je zabavala v nekem baru v Portlandu, kjer so ji v zgodnjih jutranjih urah začeli odrekati alkoholne pijače. Pevka je očitno spila že preveč, saj se je začela prepirati z vsakim, ki jo je ogovoril. "Okoli pol dveh zjutraj je bila že čisto pijana in izzivala je ljudi, naj se stepejo z njo," je povedal očividec in dodal, da je šla čez rob, ko je natakarja brcnila v mednožje. "Vrgli so jo iz bara, ona pa je odkorakala na sredo ulice, si sezula čevlje in se začela dreti 'Obama, Obama'. Prijatelji so jo skušali zvleči v avtomobil, a jim ni uspelo."

Kmalu zatem je prišla policija, ki jo je poklical jezni natakar. Pevki zaradi napada nanj grozi šest let zapora in kazen v višini 1.900 evrov zaradi kaljenja javnega miru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.