Beyonce in Jay-Z na kraljevi poroki?

Foto: Žurnal24 Bosta za Williama in Kate zapela pesem Crazy in Love? (Foto: Flynet)
Princ William in bodoča britanska princesa naj bi zaprosila hip hop parček Jay-Z-ja in njegovo ženo Beyonce, da nastopita na njunem poročnem sprejemu ta petek.
Oglej si celoten članek

Številne podrobnosti o težko pričakovani kraljevi poroki princa Williama in njegove bodoče žene Kate Middleton ta petek so še vedno ovite v skrivnost, med drugim tudi seznam zvezdnikov, ki bodo novoporočencema zapeli po poroki. Poleg morebitnih izvajalcev, kot sta Elton John in George Michael, naj bi bila v igri za nastop tudi Beyonce in njen mož Jay-Z, saj sta princ in njegova zaročenka njuna velika oboževalca. Tako naj bi ju prosila, da jima na sprejemu po poroki zapojeta eno pesem.

Par naj bi po poročanju britanskih medijev sprejel povabilo. "Jay-Z in Beyonce sta trenutno v Evropi, kjer ona promovira svoj novi singel Run The World (Girls). Tako je zelo verjetno, da sta sprejela kraljevski predlog. Navsezadnje, kdo pa bi zavrnil takšno enkratno življenjsko priložnost?" je povedal neimenovani vir.

William in Kate bosta imela uradni sprejem za stotine dostojanstvenikov, zatem pa še manj uradno zabavo za svoje bližnje. Oba si želita obeležiti ta zanju pomemben dan tudi brez tradicionalnih običajev in si ga narediti bolj osebnega.

Poroke leta ta petek, 29. aprila, se bo udeležilo precej kraljevskih in zvezdniških imen, med drugimi tudi nogometaš David Beckham in njegova noseča žena Victoria, Sir Elton John s partnerjem, producentom Davidom Furnishem, režiser Guy Ritchie, pevka Joss Stone, kraljevske družine in dostojanstveniki iz Danske, Španije ter drugih držav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.