Beyonce in Jay-Z prehitela Kate in Williama

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Beyonce in Jay-Z sta trenutno najbolj vroč zvezdniški par. Vsaj tako pravijo bralci portala E! News.
Oglej si celoten članek

Pevski par je tako prehitel lani prvo uvrščen kraljevi par, Kate in Williama, ki sta se letos uvrstila na prav tako visoko drugo mesto. Presenetljivo jima sledita Kim Kardashian in Kanye, ki sta prehitela celo Angelino Jolie in Brada Pitta, ki sicer veljata za najmočnejši hollywoodski par, na lestvici, ki so jo oblikovali bralci portala E! News, pa sta se uvrstila na četrto mesto.

Novopečena starša Shakira in Gerard Pique, sta zasedla šesto mesto, Jennifer Aniston in Justina Therouxa so oboževalci uvrstili na deveto, enajsto mesto med najbolj popularnimi pari sta zasedla Mariah Carey in Nick Connon, Victoria in David Beckham pa sta se uvrstila šele na trinajsto mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.