Beyoncé in Jay-Z v Guinnessu

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Slavni glasbeni par Jay-Z in Beyoncé sta ena izmed zvezdnikov, ki se bosta vpisala v novo Guinnessovo knjigo rekordov. Zvezdnika sta si zapis v knjigo prislužila kot par, ki zasluži največ denarja.
Oglej si celoten članek

Jay-Z in Beyoncé sta na vrhu lestvice zvezdniških parov, ki zaslužijo največ. Zakonca sta namreč samo lani skupaj zaslužila približno 122 milijonov dolarjev.

 

Poleg njiju so si zapis v knjigi prislužili še Lady Gaga, ki je najbolj iskana ženska na internetu, Michael Jackson kot najbolj iskan moški na internetu, Miley Cyrus kot pevka, ki je osvojila najvišja mesta na glasbenih lestvicah, in Susan Boyle kot najstarejša glasbenica, ki je izdala prvi album.

Najbolj nezaželena zvezdnica v Guinnessu je Lindsay Lohan, najvplivnejša športna zvezda pa Tiger Woods. Sicer pa sta se v knjigi znašla tudi Brad Pitt in Angelina Jolie ter razvpita družina Kardashian.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.