Beyoncé je postala mamica

Foto: EPA
Foto: EPA
Beyoncé je rodila deklico.
Oglej si celoten članek

Beyoncé in Jay-Z sta postala starša. 30-letna zvezdnica je včeraj zvečer v New Yorku rodila zdravo deklico z imenom Ivy Blue Carter, poročajo tuji mediji. Rojstvo deklice je s svojo čestitko potrdil tudi njun prijatelj in glasbeni mogotec Russell Simmons, ki je novopečenima staršema na socialnem omrežju zapisal: "Čestitke mojima dobrima prijateljema Beyoncé in Jay-Z."

Po pisanju Daily Mail sta Beyoncé in Jay-Z zakupila četrto nadstropje bolnišnice, za kar sta odštela 1,3 milijona dolarjev, so povedali uslužbenci bolnišnice v New Yorku. Zaradi varnostnih razlogov, da karkoli ne bi prišlo v javnost, so morali prelepiti tudi varnostne kamere. Beyoncé naj bi se v bolnišnico prijavila pod imenom Ingrid Jackson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.