Beyoncé je spet seksi

Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé
Zvezdnice vsekakor ne izgubljajo časa z izgubljanjem poporodnih kilogramov. Beyoncé je ena izmed njih, saj je le dva meseca po rojstvu hčerke videti odlično.
Oglej si celoten članek

Beyoncé ima spet svojo seksi postavo, ki jo že veselo kaže v javnosti. Le dva meseca po rojstvu hčerke Blue Ivy Carter je namreč že izgubila odvečne kilograme in oboževalce na ulicah New Yorka pozdravila v zapeljivi modri obleki, ki je poudarila njene obline. Tridesetletna zvezdnica pa ni bila hitra le pri hujšanju, temveč se prav tako hitro namerava vrniti na odre. Prvi koncert naj bi se zgodil že maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.