Beyonce na zabavi izgubila živce

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Beyonce na neki zabavi naredila sceno.
Oglej si celoten članek

Govorice, da se Beyonce in Jay Z ločujeta, so vse glasnejše. Zvezdnika se nanje sicer še nista odzvala, je pa Beyonce na neki zabavi z manjšim živčnim zlomom namignila, da v njenem zakonu očitno res ni vse rožnato.

"Koktajle je začela piti takoj, ko je stopila skozi vrata. Očitno je bilo, da jo nekaj žre,“ je vir povedal portalu Radaronline. Beyonce naj bi v nekem trenutku celo snela poročni prstan, ga dvignila visoko v zrak in prisotnim povedala, da tega prstana ne bodo več videli, saj je njenega zakona konec. Družinski člani in prijatelji so zvezdnico poskušali pomiriti. To je na koncu uspelo njeni mami. "Po pogovoru z mamo je Beyonce izjavila, da se je šalila in da je za njen nastop kriv alkohol,“ je še dodal vir.

Zakon slavnih glasbenikov naj bi bil v težavah od leta 2014, ko je pevkina sestra Solange v dvigalu napadla Jay Z-ja, ker naj bi večkrat skočil čez plot, med drugim tudi z Rihanno in Rito Ora. Beyonce poleg tega obremenjujejo tudi številne tožbe proti možu. Nazadnje ga je pred sodišče zvlekla ženska, ki trdi, da je oče njenega otroka. Sojenja še ni konec.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.