Beyoncé ne govori z očetom

Foto: Žurnal24 Matthew Knowles je tisti, ki je iz svoje hčerke naredil zvezdo. (Foto: Reuters)
Pevka Beyoncé ne govori več s svojim očetom Matthewom Knowlesom, potem ko je izvedela, da je pred leti prevaral njeno mamo in dobil sina z drugo žensko.
Oglej si celoten članek

"Beyoncé je bila popolnoma šokirana, ko je izvedela, da je njen oče varal njeno mamo ter da ima polbrata. Z očetom si je bila vedno blizu, zato se zelo težko spoprijema s tem," je razkril njen bližnji prijatelj.

 

Hkrati je dodal, da pevkina trma vpliva tudi na njeno glasbo. "Ne želi govoriti z njim, kar otežuje tudi stvari, povezane z njeno kariero, saj je njen oče hkrati tudi njen menedžer."

 

Družinska skrivnost

Spomnimo se, da je so rezultati DNK-analize pred tremi meseci potrdili, da je glasbeni velikan Matthew Knowles oče leto in pol starega Nixona.

 

59-letni Matthew je imel z njegovo mamo Alexandro Wright 18-mesečno afero, ki pa se je končala, še preden je prišla v javnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.