"Beyoncé ni mama Blue Ivy"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tina Seals toži pevko Beyonce. Brezdomka trdi, da je ona biološka mati male Blue Ivy.
Oglej si celoten članek

Tina Seals od Beyonce in Jay-Z-ja zahteva odškodnino in test DNK. Kot pravi, jo je slavni par najel kot nadometno mamo in uporabil njena jajčeca. Njeno tožbo sicer nihče ne jemlje resno. Sealsova je namreč tudi trdila, da je mama hčerke Kim Kardashian in otrok Michaela Jacksona, Paris Jackson in Blanketa Jacksona.

Govorice, da Beyonce ni bila nikoli noseča, so se pojavile kmalu po tem, ko je pevka razglasila, da je v veselem pričakovanju. Razlog za to je bil njen nastop v neki pogovorni oddaji. Ko se je usedla, se je njen trebuh tako nenavadno izbočil, da so bili mnogi prepričani, da gre za umeten trebušček. Zvezdnica je govorice demantirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.