Beyoncé pokazala vse in nič

Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Beyoncé
Pevka Beyoncé Knowles je v soboto še uradno proslavila izid nenapovedanega albuma. Seveda ni šlo brez seksi obleke, ki je veliko razkrivala, a hkrati zakrivala.
Oglej si celoten članek

Na rdeči preprogi se je namreč pojavila v tesni črni obleki, ki bolj spominja na kostum, ki ga lahko kupite v erotičnih trgovinah skupaj z bičem, a Beyoncé je nekako poskrbela za to, da je vse skupaj delovalo. Seksi obleko je nadgradila z odbitimi škornji in poskrbela za to, da so se zanjo obračale glave.

Čeprav je na trenutke dajala vtis, da se skozi obleko vidi prav vse, vas moramo razočarati, da se vidi le spodnje perilo v kožni barvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:01 24. December 2013.

    Očarljiva in sexi.Ne me/nas sezuvat,madona.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.