Beyonce pometla s konkurenco

Foto: Profimedia Beyonce Foto: Profimedia Taylor Swift Foto: Fame Flynet Pink Foto: Profimedia Rihanna Foto: Fame Flynet Katy Perry Foto: Profimedia Jennifer Lopez Foto: Profimedia Miley Cyrus Foto: EPA René Angélil, Celine Dion Foto: Profimedia Lady Gaga Foto: EPA Britney Spears
Največja zaslužkarica med glasbenicami je Beyonce Knowles Carter.
Oglej si celoten članek

Beyonce je lani zaslužila 53 milijonov dolarjev (42 milijonov evrov), njen letošnji zaslužek pa je revija Forbes ocenila na kar 115 milijonov dolarjev (92 milijonov evrov). "V času ocenjevanja (od junija 2013 do junija 2014) je Beyonce nastopila 95-krat. V povprečju je zaslužila 2,4 milijona na nastop. Zaslužila je tudi z oglaševalskimi kampanjami za H&M in Pepsi. Uspešen pa je bil tudi njen album,“ razlagajo pri reviji Forbes.

Lestvico najbogatejših pevk si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.