Beyoncé prepovedana v Avstraliji

Foto: Žurnal24 Beyoncé naj bi bila v oglasu preveč seksi. (Foto: Youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ameriška pevka Beyoncé je na prodajne police poslala novo dišavo Heat, obenem pa se na TV zaslonih že predvaja reklamni spot parfuma. A ta je tako seksi, da so ga v Avstraliji kar prepovedali.
Oglej si celoten članek

Avstralski mediji so se odločili, da Beyoncéjinega oglasa za njeno dišavo Heat ne bodo predvajali pred pol osmo uro zvečer, saj so dobili ogromno pritožb gledalcev. Ti se nad pevkinim reklamnim videospotom zgražajo in pravijo, da je preprosto neprimeren za otroke.

 

29-letna zvezdnica v oglasu, ki so ga mnogi označili za žaljivega, zapeljuje v seksi rdeči obleki, zraven pa prepeva legendarno pesem Fever. Ali se tudi vam spot zdi neprimeren, pa presodite sami. Oglejte si ga v zavihku Video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.