Beyonce razočarala oboževalce

Foto: EPA
Foto: EPA
Beyonce je namignila, da bo v neki pogovorni oddaji razkrila veliko skrivnost. Pretiravala je …
Oglej si celoten članek

Veliko hrupa za nič! Pevka Beyonce je v videu, v katerem je ob dramatični glasbeni spremljavi najavila svoj obisk v oddaji Good morning America, povedala, da ima informacijo, ki jo mora deliti s svetom.

Njeni oboževalci so predvidevali, da je zvezdnica morda noseča ali pa da bosta z možem Jay Z-jem posnela nov album. Mnogi so bili zato razočarani, da je Beyonce v omenjeni oddaji povedala le to, da je veganka. "Najti nekaj, kar mi bo pomagalo shujšati, je bilo težko,“ je izjavila lepotica in pohvalila dieto nekega strokovnjaka za prehrano, s katerim poslovno sodeluje.

"Dramatično podlago v oglasu za šov je uporabila za to, da je povedala, da se prehranjuje s travo?“ se je na Twitterju spraševal razočarani oboževalec, drugi pa je dodal: "Skoraj bi zamudil v šolo, ker sem mislil, da bo razkrila nekaj zares velikega.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.