Beyoncé se je odzvala na škandal s himno

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Potem ko je prejšnji teden marsikaterega oboževalca razočarala, ker ameriške himne na inavguraciji predsednika Baracka Obame ni pela v živo, se je Beyoncé zdaj odzvala na ostre kritike.
Oglej si celoten članek

Ko so Beyoncéjini privrženci izvedeli, da pevka himne ni pela v živo, so se počutili ogoljufane. Nekdo je na Twitterju celo zapisal, da se počuti, kot da bi izvedel, da Božiček ne obstaja. Neimenovani vir je povedal, da pevka razburjenja ne razume, zdaj pa se je odzvala še sama. Na priljubljenem družabnem omrežju Instagram je objavila fotografijo sebe, na kateri nosi pulover z napisom "Can I Live?" (Lahko živim?, op. p.).

Can I Live? je sicer tudi naslov nove pesmi njenega moža Jay-Z-ja, zato ni povsem jasno, ali je s tem napisom hotela pokazati, da je dobra žena, ki podpira moža, ali pa hoče svetu povedati, naj odneha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.