Beyoncé ukradla idejo za videospot

Slavna pevka, ki je bila že večkrat obtožena kopiranja, je v novem videospotu Countdown uporabila povsem enake plesne gibe, kot jih je že za dva videospota sestavila znana koreografinja Anne Terese De Keersmaeker.
Oglej si celoten članek

Da si je Beyoncé spet "sposodila" idejo za videospot, je razkrila kar koreografinja sama, ki je nad dejanjem slavne pevke ogorčena. "Najhuje pri vsem skupaj je, da se niti Beyoncé niti kdo drug iz njene ekipe ne trudi skriti dejstva, da so me okradli," je dejala zgrožena Anne Terese De Keersmaeker.

Tridesetletna zvezdnica je v novem videospotu Countdown skopirala številne plesne korake, ki jih je Anne uporabila v dveh videospotih, Achterland in Rosas danst Rosas. Primerjavo si oglejte v videih zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.