Beyoncé v preteklosti imela splav

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Jay-Z in Beyoncé sta prvič javno spregovorila o rojstvu hčerke in o travmatični izkušnji.
Oglej si celoten članek

Jay-Z in Beyoncé sta ob rojstvu svoje hčerke zapisala: "Srečna sva, da lahko naznaniva rojstvo najine prelepe hčerke Blue Ivy Carter, ki je bila rojena v soboto, 7. januarja. Njeno rojstvo je bilo čustveno in zelo mirno. Oba sva v nebesih. Rojena je bila po naravni poti, tehta dobre tri kilograme, rojstvo pa je bilo najlepša izkušnja v najinem življenju. Zahvaljujeva se vsem za vaše molitve, dobre želje, ljubezen in podporo."

Jay-Z je hčerki že posvetil pesem z naslovom Glory in priznal, da sta se s predrago zelo dolgo trudila zanositi: "Zadnji splav je bil velika tragedija, bali smo se, da boš tudi ti izginila, vendar punčka, ti si magična."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.