Beyonce zanetila govorice, ko se je pojavila sama

Foto: EPA
Foto: EPA
Beyonce na modni dogodek leta ni prišla v družbi moža.
Oglej si celoten članek

Po lanskem škandalu v dvigalu, ko je Solange Knowles napadla Jay-zja, se ta ženi letos ni pridružil na rdeči preprogi enega najpomembnejših dogodkov leta, dobrodelni prireditvi Met Gala. 

Vir blizu para pravi, da za tem ni posebnega razloga, kot ta, da Jay enostavno ni čutil potrebe, da bi se dogodka udeležil. Sicer pa naj bi med zvezdnikoma vse 'štimalo', saj raper svojo ženo redno spremlja na letošnji turneji. 

Solange naj bi lani na svaka vzrojila zaradi njegove domnevne romance z oblikovalko Rachel Roy. Namigovanja so vrhunec doživela s skladbo Sorry, v kateri Beyonce svojemu nezvestemu ljubimcu predlaga, da "pokliče Becky z lepimi lasmi". Ray je takrat namignila, da je Becky ona, ko je na Instagramu pod fotografijo napisala: "Lepi lasje, briga me," a kasneje objavo umaknila in zanikala vse obtožbe. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:59 3. Maj 2016.

    Res je. V času Destiny's Child je bila še OK, kar je pa danes je pa ena navadna spaka.

  • 19:49 3. Maj 2016.

    Grda baba brez duše in brez muske. Čisti zombi produkt iluminatov. Gravž!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.