Beyoncé zasluži največ

Foto: Žurnal24 Beyoncé (vsaj za zdaj) v Ljubljani ne bodo videli. (Foto: Flynet/JLP)
Na prvem mestu lestvice največjih zaslužkarjev, mlajših od 30 let, je pevka Beyoncé.
Oglej si celoten članek
 

Pridna, pridna

Beyoncé ima za sabo zelo dejavno leto. Izdala je dvojni album, igrala v dveh filmih in zapela na inavguraciji predsednika Obame.

Pevka in igralka je od junija 2008 do junija 2009 zaslužila 87 milijonov dolarjev. To je skoraj dvakrat več, kot je zaslužil dirkač F1 Kimi Räikönen, ki je na Forbesovi lestvici pristal na drugem mestu.

Polno denarnico imata tudi košarkar LeBron James, ki je končal na tretjem mestu, in Britney Spears, ki je v 12 mesecih zaslužila 35 milijonov, kar je bilo dovolj za četrto mesto. Na petem pa je tenisač Roger Federer.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.