Beyoncéjin oče zanika krajo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Beyoncéjin oče je zanikal namigovanja, da je, medtem ko je bil njen menedžer, kradel svoji hčerki.
Oglej si celoten članek

Pevka Beyoncé je s svojim očetom Mathewjem Knowlesom, ki je bil njen nekdanji menedžer, prekinila poslovne stike v marcu, takrat pa je izjavila, da je bila odločitev, da sodelovanje prekineta, prijateljska.

Kljub temu pa TMZ poroča, da je pevka očeta odpustila, potem ko jo je organizacija Live Nation Entertainment opozorila, da "ji je oče kradel denar na zadnji turneji in tudi sicer vzel denar, do katerega ni upravičen."

V dokumentih, do katerih se je dokopal portal TMZ, oče trdi, da pevka sumi, da ji je kradel, kar pa on odločno zanika. Glavne šefe pri organizaciji obtožuje krivih obtožb, sodišče pa je že zaprosil, da mu da pravico vpogleda v določene dokumente, s katerimi se bo izkazal, da ni tat.

Beyoncé se na očetova zanikanja še ni odzvala, je pa že najela novega menedžerja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.