Bi delali za Vogue?

Foto: Žurnal24 Če imate smisel za modo, se prijavite na modni natečaj. (Foto: Imaxtree)
Britanska modna revija Vogue išče nove modne fotoblogerje.
Oglej si celoten članek

V svet Vogua
Prijavite se lahko tudi vi. Priložnost, da bi modne navdušence z ulic skupaj z vašim imenom ponesli v svet Vogua, vam revija ponuja do konca julija.

Fotobloger spremlja modo na ulicah ter v svoj fotografski objektiv lovi modno in zanimivo oblečene ljudi.

Še je čas za prijavo
Za sodelovanje v natečaju Next Generation Street Chic Photo Blogger potrebujete pet fotografij modno oblečenih mimoidočih (seveda z njihovim dovoljenjem!) in njihovim kratkim opisom. Dodajte svoje osebne podatke, nato pa prepustite modnim poznavalcem, da presodijo, ali imate oko in občutek za modo. Prijave potekajo na spletni strani revije Vogue.co.uk, kjer dobite tudi vse druge potrebne informacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.