Bi dišali kot Rihanna?

Foto: Žurnal24 (Foto: Flynet)
Pevka Rihanna je še ena zvezdnica, ki je na prodajne police poslala lastno dišavo. Rihanna je svoj parfum poimenovala Reb’l Fleur, kar v slovenščini pomeni uporniška roža.
Oglej si celoten članek

Barbadoška pevka Rihanna se je pridružila pevkam kot so Beyoncé, Gwen Stefani in Jennifer Lopez, ki so se podpisale pod lastni parfum. Medtem ko so številne zvezdnice na prodajne police poslale že kar nekaj dišav, je ta za Rihanno prva.

 

22-letna glasbenica je svoj vonj poimenovala Reb’l Fleur, ali uporniška roža, kar si je konec poletja dala tudi vtetovirati na vrat. Njena tetovaža je takrat sicer sprožila val posmeha, saj si je zvezdnica namesto pravilnega zapisa "fleur rebelle" dala vtetovirati "rebelle fleur".

Rihanna je takrat zatrdila, da to nima nobene povezave s slovnico, kar je zdaj dokazala tudi z imenom parfuma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.