Bi ga preproznali brez čepice?

Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko)
Foto: Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko)
Naš priljubljeni režiser Mitja Okorn se je v petek udeležil zabave na najbolj znani ljubljanski plaži, kjer pa je bil skoraj neprepoznaven.
Oglej si celoten članek

Mitje smo namreč vajeni s čepico na glavi, zato smo bili še toliko bolj presenečeni, ko smo ga v petek opazili brez nje. A kot kaže je naš režiser tudi z rahlo plešavostjo zelo uspešen pri nasprotnem spolu, saj so ga ves večer oblegale lepotice. Kot kaže ne bo dolgo samski.

Pred kratkim se je namreč razšel z dolgoletnim dekletom iz Poljske, a Mitja o tem ne želi govoriti. Nam je povedal, da osebnih stvari ne razlaga rad, zaupal pa nam je tudi, da ima že celo življenje eno in isto ljubezen - režijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.